Producten

Producten waar ik mee werk zijn kwalitatief goede producten.

Kleur Aloxxi

Voor het kleuren van het haar gebruik ik de kleuringen van Aloxxi, omdat ik hier zelf  vertegenwoordiger van ben geweest ken ik het merk en de kleuren door en door. Het assortiment van Aloxxi is zeer actueel en hedendaags en volgt de laatste trends. Aloxxi heeft regelmatig nieuwe producten die worden gelanceerd en de producten worden door de nieuwste ontwikkelingen verbeterd.

Verzorging en styling Eleven

 Shop hier jouw Eleven producten.

Voor de verzorging en styling van het haar gebruik ik het Australische merk Eleven. Het is een merk met veel producten en voor ieder haar wat wils. De namen van de producten vertellen wat ze doen waardoor het gemakkelijk is om het juiste product te vinden. De Eleven producten bevatten hoogwaardige ingrediënten waardoor het een goede verzorging en een heerlijke geur geeft. Alle producten zijn 100% parabenen en siliconen vrij.

Afbeeldingsresultaat voor eleven hair logo

Bad en Body producten Scrub en Rub

Scrub & Rub is een merk met bad en body producten. Deze zijn heerlijk voor u zelf of om weg te geven als cadeau. Het merk gelooft dat de huid het beste verzorgd kan worden met al het pure en goede van de natuur. Alleen de beste en meest natuurlijke ingrediënten worden gebruikt zoals pure dode zeezout, natuurlijke cacaoboter en voedende amandelolie. In combinatie met essentiële oliën van de hoogste kwaliteit ontstaan de heerlijkste geuren. De lijnen die ik verkoop in de salon zijn Mystery en Secret. De mystery producten wordt gebruikt om de droge, beschadigde huid intens te hydrateren en herstellen. De secret producten wordt gebruikt om de huid te laten stralen en zijdezacht maakt. Alle producten van Scrub & Rub parabenenvrij.